SZOLGÁLTATÁSAINK

CSALÁDI ÓRA


A család minden tagja együtt tudja elsajátítani a korcsolyázás alapjait miközben aktív kikapcsolódást kínálunk az egész családnak a legkisebbektől a legnagyobbakig.

NYÁRI TÁBOR


Napközis tábor keretében várjuk a korcsolyázni szerető lányokat és fiúkat nyári táborainkba. A korcsolyázás mellett játékos kiegészítő és egyben mozgáskoordinációt és általános állóképességet fejlesztő foglalkozásokkal színesítjük a napi programokat.

VERSENYZÉS


Várjuk azokat a jégtánc és szinkronkorcsolya iránt elhivatott fiukat és lányokat akik szeretnének a dobogó csúcsára feljutni ! A versenyzést már 5-6 éves kortól érdemes elkezdeni.

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING


Cégek részére kínálunk sportos kikapcsolódást, ahol az alap korcsolyázás elsajátítása mellett, sorversennyel és amatőrök által is könnyen előadható koreográfiát tanítunk meg a csapatnak. És garantáljuk hogy a buli végén mindenki egy maradandó élménnyel tér majd haza.

MAGÁN ÓRA


Az egyéni órát azok számára javasoljuk, akik intenzívebb fejlődést szeretnének elérni a téli szezon alatt vagy a kezdeti lépések elsajátításához több és aprólékosabb gyakorlás igényelnek.
Esetleg terveik között szerepel a versenyzés.

SEGÍTÜNK KIVÁLASZTANI AZ ÚJ KORIT


A megfelelő korcsolya kiválasztása nem mindig egyszerű feladat a szülők számára. Számos olyan szemponttal tudunk segíteni a kornak és tudásnak megfelelő kori cipő kiválasztásában amire sokan nem is gondolnak.

HOBBY SPORT


Nem mindenki számára az élversenyzés az elsődleges cél, hanem a rendszeres mozgás és a folyamatos fejlődésen túl a sportolás öröme. Felső korhatár nincs! ;)

TANFOLYAM


Már 4 éves kortól, több különböző tudásszintű csoportunkba várjuk a gyerekeket, hogy játékosan ismerhessék meg a jég világát. Időpontokért és részletes információért keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.
Ugrás fel